Politika zasebnosti

 1. Splošno

ZDRAVO Z GLAVO se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov naročnikov preko spletne strani. Zbrane osebne podatke bo uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. ZDRAVO Z GLAVO spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu ZDRAVO Z GLAVO posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja. 

2. Uporaba osebnih podatkov ZDRAVO Z GLAVO za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek;
 • naslove;
 • podjetje oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
 • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
 • naslov elektronske pošte (uporabniško ime);
 • geslo v šifrirani obliki;
 • kontaktno telefonsko številko;
 • državo bivanja;
 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce na spletni strani;
 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ZDRAVO Z GLAVNO ne odgovarja. 

3. Izjava o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov ZDRAVO Z GLAVO je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne strani. ZDRAVO Z GLAVO ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov ZDRAVO Z GLAVO. Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi na spletni strani, kot tudi ob naročilu storitve/izdelka, vključno z vsebino naročila, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. ZDRAVO Z GLAVO teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. ZDRAVO Z GLAVO podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. ZDRAVO Z GLAVO lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki. 

4. Izvajanje politike zasebnosti ZDRAVO Z GLAVO in SLAVICA ZORN, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjeni z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžni upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne strani. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja z ZDRAVO Z GLAVO. 

5. Dodatna pojasnila Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov info@zdravozglavo.si

 

 

Politika piškotkov

Kaj so piškotki?
Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna mesta shranijo na vašo napravo med brskanjem po internetu. Uporabljajo se za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, shranjevanje uporabniških nastavitev, spremljanje obiska in prilagajanje vsebin ter oglasov.

Kako uporabljamo piškotke?
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za naslednje namene:

 • Sejni piškotki: Ti so potrebni za pravilno delovanje spletne strani in se samodejno izbrišejo, ko zapustite stran.
 • Trajni piškotki: Ti pomagajo pri prepoznavanju, ko se vrnete na našo spletno stran, in ostanejo shranjeni na vaši napravi dlje časa.

Vaša izbira glede piškotkov
Uporabo piškotkov lahko nadzorujete in upravljate s nastavitvami v vašem brskalniku. Večina brskalnikov vam omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določene vrste piškotkov ali vas opozorijo vsakič, ko spletno mesto želi shraniti piškotek.

Spremembe naše politike piškotkov
Vse spremembe te politike piškotkov bomo objavili na tej spletni strani. V primeru pomembnih sprememb vas bomo o tem obvestili tudi neposredno.

Kontakt
Če imate kakršnakoli vprašanja glede uporabe piškotkov na naši spletni strani, nas lahko kontaktirate na e-mail naslov info@zdravozglavo.si.