Predavanje na temo škodljivosti kajenja in predstavitev Zakona o omejevanju uporabe tobačnih in povezanih izdelkov za osnovnošolce bo potekalo na OŠ Miška Kranjca dne 28.2.2023.

Predavanje z naslovom S hrano do zdravja, notranjega ravnovesja in boljših odnosov bo v knjižnici Frana Levstika v Velikih Laščah, 2.3.2023 ob 19:00

Predstavitev in možnost nakupa knjige KOMPAS ZA ŽENSKE oz. Kako že deluje ta presneta reč?!? bo potekala 8.3.2023, na DAN ŽENA, v luštnem ambientu Parka Žibert, na naslovu Celovška cesta 335, Ljubljana s pričetkom ob 17:00

Vabljeni k nakupu knjige!

Knjiga je namenjena spoznavanju kakšne smo ženske in zakaj smo takšne kot smo. Odpira poglede na to, kakšne smo v odnosu do moških, kakšne smo druga do druge in ne nazadnje…. kakšne smo same do sebe. Knjiga predaja znanja in širi spoznanja o sebi ter sebi lastni izstopajoči morfologiji.

Posledično boste spoznli za katere bolezni ste glede na morfologije dojemljivi ter kako lahko ohranjate svojo energijo in krepite šibko energijo organov. 

Spoznale boste, kako se na podlagi analize karakterja in fizičnega izgleda določi ne le osebnostni profil, temveč tudi zdravstvene težave posameznika, šibkosti organov in celo predvidi bolezni. Spoznali boste, kako vaš način razmišljanja pa tudi vaš fizični izgleda šibita vaše vitalne organe in katere so tiste bolezni, ki vas ogrožajo.

Tovrstna opredelitev tipov osebnosti vam pomaga k razumevanju oseb drugačnih kot ste sami, drugače mislečih in delujočih.

Ženske, razumele boste svojo potrebo po spolnosti, kdo so tisti, ki potrebujejo več nežnosti in cerkljanja ter katere morfologije med seksom stiskajo zobe in upajo, da čim prej mine.

In komunikacija z drugimi? Knjiga prestavi tipe ljudi, s katerimi se bolje razumemo in pojasni, kdo so tisti s katerimi prihaja do stalnih konfliktov; pa ne le na delovnem mestu tudi v partnerski zvezi in v odnosih s sorodniki, prijatelji,…

In za konec- najbolj pomembno- spoznali boste rešitev. Ker se boste v knjigi seznanili s pravili prehranjevanja in si boste znali postaviti osebno diagnostiko. Seznanila vas bom s prehrano, ki krepi vaše organe.

Katera hrana je tista, ki pomirja in katera preprečuje čustveno izgorelost. Kaj moramo jesti, da nas ne bi bilo več strah in kaj naj jemo, če smo pogosto jezni.

Hrana krepi telo in vrača organizem v ravnovesje. In tudi s pravilnim prehranjevanjem se lahko ubranite bolezni, ostanete polni energije in ohranite mladosten videz. Kajti hrana zdravi!

Jej zdravo – jej z glavo- ZDRAVO Z GLAVO!

Vaša Slavica Zorn, certificiranja svetovalka diagnostike in prehranjevanja po TKM ter biodinamičnega načina prehranjevanja.

Pa ZDRAVO Z GLAVO!

IN ZA NAROČILO KNJIGE…. odprite stran DOMOV in si knjigo naročite… ZASE ali pa za svojo boljšo polovico…