Predavanje v Knjižnici Miklova Hiša Ribnica

KDAJ? 14. 02.2023 ob 18:00

Morfologije izhajajo še iz časa Hipokrata, ki je postavil teorijo štirih tipov osebnosti (sangvinike, kolerike, melanholike in flegmatike). Jaz grem še korak dlje, zato vam bom predstavila vašo lastno morfologijo, na podlagi katere si boste znali postaviti osebno diagnostiko. Seznanila vas bom, kako se na podlagi analize karakterja in fizičnega izgleda določi ne le osebnostni profil, temveč tudi zdravstvene težave posameznika, šibkosti organov in celo predvidi bolezni. Spoznali boste, kako vaš način razmišljanja pa tudi vaš fizični izgleda šibita vaše vitalne organe in katere so tiste bolezni, ki vas ogrožajo. Tovrstna opredelitev tipov osebnosti vam bo pomagala k razumevanju oseb drugačnih kot ste vi sami, drugače mislečih in delujočih. Pomagala vam bo k uspešnejši komunikaciji in ohranjanju odnosov z drugimi. Razumeli boste svojo potrebo po spolnosti in katere so tiste morfologije s katerimi se bolje razumemo in kdo so tisti s katerimi prihaja do stalnih konfliktov; pa ne le na delovnem mestu tudi v partnerski zvezi in odnosu s sorodniki.

In nenazadnje- najbolj pomembno- spoznali boste rešitev. Seznanila vas bom s prehrano, ki krepi vaše organe. Katera hrana je tista, ki pomirja in katera preprečuje čustveno izgorelost. Kaj moramo jesti, da nas ne bi bilo več strah in kaj naj jemo, če smo pogosto jezni. Hrana krepi telo in vrača organizem v ravnovesje. In tudi s pravilnim prehranjevanjem se lahko ubranite bolezni, ostanete polni energije in ohranite mladosten videz. Kajti hrana zdravi!

Jej zdravo – jej z glavo- ZDRAVO Z GLAVO!

Vaša Slavica Zorn, certificiranja svetovalka diagnostike in prehranjevanja po TKM ter biodinamičnega načina prehranjevanja.

Pa ZDRAVO Z GLAVO!