Prehrana OTROK in MLADOSTNIKOV

Dragi moji…  

Moje naslednje predavanje bo na temo prehrana otrok in mladostnikov, v januarju 2020 v Knjižnici Šiška.

Na predavanjih bom predstavljala, kaj je dejansko osnova vsega, zaradi česa se razlikujemo med seboj, tako odrastli kot tudi otroci. Zakaj nekaterim meso ne diši in drugi ne marajo zelenjave? Skladno s tem je pomembno poznati naše organe in delovanje prebavnega trakta, da bomo bolje razumeli katere snovi so nujno potrebne za rast, razvoj in kognitivne sposobnosti mladostnikov ter kako s hrano in ne z prehranskimi dodatki dvigniti imunski sistem posameznika.

Pojasnila bom, kakšna je resnica o mleku in mlečnih izdelkih in ali so res nujni za otroke? Kako je z žiti, kosmiči, sadjem in zelenjavo? Ali je smotrno otroke siliti, da jejo nekaj, ker jim ne paše?  

Kakšne so vrzeli »sodobne prehrane«- debelost, bolezni, anoreksija in bulimija…? Ter ne nazadnje, zakaj so mladi tako dojemljivi za potrošništvo in kaj je vloga nas kod staršev na poti do zdrave prehrane?

Menim, da je tema zelo poučna za starše in tudi za otroke. Govorila bom na podlagi pridobljenega znanja in izkušenj, saj sem tudi sama mamica dveh otrok.

Lepo vabljeni!

Predavanje je brezplačno, vseeno pa lahko prijavo izpolnite tukaj in boste o vsem še elektronsko obveščeni.

Prijavo izpolnite tukaj:  PRIJAVA

Za več informacij pa me lahko tudi telefonsko kontaktirate. 

Do takrat pa ZDRAVO Z GLAVO!

Vaša Slavica Zorn

certificirana svetovalka prehranjevanja in diagnostike po TKM ter biodinamičnega načina prehranjevanja.