PRAVILA PREHRANJEVANJA

Dragi moji…  

Moje novo in zadnje letošnje predavanje za vse… 

Zakaj imamo želodčne težave, glavobole, občutek napihnjenosti? Menite, da je rešitev v tabletah- zaviralcih želodčne kisline? Motite se.

Če so naša jetra obremenjena in zatečena, imamo povišan holesterol in maščobe v krvi… ali res menite, da je rešitev v tem, da kupite in začnete jesti pegasti badelj? Zelo se motite.

Poglejmo drugače… Vprašajmo se, kaj nam škoduje? Katera hrana nam to povzroča? Kaj je tisto, kar moramo odstraniti iz svojega jedilnika?

Ne uradna medicina ne alternativa nas ne opozorijo na napake pri prehranjevanju… Če nas nekaj boli, ni rešitev v tem, da za bolečino vzamemo nekakšne protibolečinske tablete. Ne zatirajmo bolečine, poskusimo telesu pomagati in dolgoročno odpraviti bolečino. Ugotoviti moramo, kaj našemu telesu ne paše, kaj nas hromi, kisa in onesposablja z življenjsko energijo. Kaj nam torej sporoča bolečina?

Ne obstaja šola, ki bi nas učila, katere napake počnemo pri prehranjevanju. Nihče nam ne ponudi napotkov pravilne prehrane. Nihče nas ne opozori, da nam nekaj škodi in da moramo to odstraniti iz svojega krožnika. Ne le uradna medicina, ki ti za simptome bolezni predpisuje zdravila, ne alternativa, ki nam svetuje povečanje uporabe določenih vitaminov, probiotikov, različne masaže ali polaganja rok,…  Vsi od nas pričakujejo, da moramo nekaj začeti jemati…  in s tem več kupovati, seveda…  Več kupujemo, več stvari spet jemo in s tem ŠE bolj obremenjujemo delovanje organov. S tem telesu ŽAL ne pomagamo.

Kaj je prav in kako s prehrano pomagamo telesu pa lahko izveste na mojih predavanjih. 

Predavanje je brezplačno, vseeno pa lahko prijavo izpolnite tukaj in boste o vsem še elektronsko obveščeni.

Prijavo izpolnite tukaj:  PRIJAVA

Za več informacij pa me lahko tudi telefonsko kontaktirate. 

Do takrat pa ZDRAVO Z GLAVO!

Vaša Slavica Zorn

certificirana svetovalka prehranjevanja in diagnostike po TKM ter biodinamičnega načina prehranjevanja.